Fiscale Tips

Home » Fiscale Tips

 

Steunmaatregel jonge agrariërs

in Nieuws

Op korte termijn wordt een steunmaatregeling voor jonge boeren ingesteld. Dat schrijft staatssecretaris van landbouw Martijn van Dam in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees meer

Kringloopwijzer melkveehouders

in Nieuws

Wanneer uit uw melkveefosfaatreferentie blijkt dat uw melkveebedrijf een fosfaatoverschot heeft, bent u vanaf 1 januari 2015 verplicht om de KringloopWijzer te gebruiken. Bij verplichting moet u de KringloopWijzer óver 2015 invullen en uiterlijk 1 maart 2016 indienen.

Lees meer

Fiscale voordelen van elektrische auto’s

in Nieuws

Volledige elektrische auto’s stoten geen CO2 uit. De laatste jaren is het aanbod aan volledig elektrische auto’s toegenomen. Door middel van fiscale regelingen stimuleert de overheid de aanschaf van deze milieuvriendelijke auto’s.

Lees meer

Eindejaarstips 2015/2016

in Nieuws

De fiscale regelgeving is aan verandering onderhevig. Op deze pagina vindt u een aantal eindejaarstips en aandachtspunten voor de periode 2015/2016.

Lees meer

Lettercodes belastingdienst

in Nieuws

Aangifte- en aanslagnummers van de belastingdienst bevatten meestal één letter. Deze letter geeft aan om wat voor soort betaling het gaat. Hieronder vindt u de door de belastingdienst gehanteerde letters en de bijbehorende soort belasting.

Lees meer

Pagina 1 van 212